Wij zijn Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV

Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV is hét detacheringsbureau voor de Zorg en de Bouw in de Stedendriehoek en de regio Zwolle. Sinds 2017 bieden wij professionals in de zorg en de bouw de volgende stap in hun carrière. Daarnaast zijn wij er ook voor de startende professional die nog geen of weinig ervaring heeft.

Ontstaan

Jurgen en Diana hebben in 2017 Bouw-Zorg.nl VOF opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV. Sinds het ontstaan van Bouw-Zorg.nl is het bedrijf uitgegroeid tot dé detacheringsorganisatie op het gebied van bouw en zorg. Dit komt omdat Bouw-Zorg.nl het verschil maakt in de branche. “Wij zijn Bouw-Zorg.nl begonnen, omdat wij vonden dat het anders moest en kon in de sector. We wilden de mensen persoonlijker benaderen en maatwerk kunnen bieden.”

Onze missie

Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten streeft er naar om van ‘werken in de uitzendbranche’ weer een mooie carrièrestap te maken in plaats van een tijdelijk tussenstation. Dit doet Bouw-Zorg.nl door de persoonlijke benadering en de vele opties die ze kunnen bieden om een maatwerk plan op te stellen.

 

Bedrijfsvideo

Certificeringen


Uw contactpersonen

Jurgen van der Scheer
Algemeen directeur &
Contactpersoon sollicitaties
+31 570 234 026
jurgen@bouw-zorg.nl

 

Diana Guseva
Operationeel directrice &
Contactpersoon Administratie & Planning
+31 570 234 026
diana@bouw-zorg.nl

 

Darinka Nikkels
Planner
+31 570 234 026
Planning@bouw-zorg.nl

Routebeschrijving


 

Sommige navigatiesystemen geven helaas een foutieve routebeschrijving naar ons adres. Gebruik daarom Google Maps om er zeker van te zijn dat je naar de juiste locatie wordt begeleid.