(Tijdelijk) op zoek naar professionals?

Opdrachtgever geeft vacature aan intercedent van uitzendbureau voor zorg en bouw werkBouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV is hét detacheringsbureau in de Stedendriehoek en de regio Zwolle, op het gebied van de Zorg en de Bouw. Door onze unieke aanpak hebben wij enthousiast en hardwerkende uitzendkrachten in dienst die het verschil kunnen maken.

 

Bent u op zoek naar (tijdelijke) extra krachten? Wie bieden hiervoor de volgende diensten aan:

  • Flexwerkers
  • Uitzendkrachten
  • Detacheringen
  • Werving en Selectie
  • HR Advisering

Of het nu gaat om zorgprofessionals of echte vakkrachten in de bouw;

Wij kunnen u aan personeel helpen!

Opdrachtgever worden

Mogen wij uw leverancier worden? Neem dan gerust contact met ons op via 0570 - 234 026 om een afspraak te maken. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen, zodat wij de perfecte kandidaat voor u kunnen leveren.

Digitaal

Wij proberen zo veel mogelijk digitaal te werken. Dit betekent dat wij alle adminstratie omtrent de uitzendingen digitaal verwerken in onze systemen. Dit betekent dat al onze inschrijvingen, contracten, facturen en urenbriefjes digitaal verwerken in onze systemen. Dit zorg voor duurzamere werkwijze en zorgt er zelfs voor dat onze processen sneller lopen dan wanneer alles op papier zou moeten. Zo houden we tijd over voor waar het echt om draait, namelijk het persoonlijke contact en het bieden van maatwerk.

 


Uw contactpersonen

Jurgen van der Scheer
Algemeen directeur &
Contactpersoon sollicitaties
+31 570 234 026
jurgen@bouw-zorg.nl

 

Diana Guseva
Operationeel directrice &
Contactpersoon Administratie & Planning
+31 570 234 026
diana@bouw-zorg.nl

 

Darinka Nikkels
Planner
+31 570 234 026
planning@bouw-zorg.nl

Boven aan de pagina kunt u zien in welke branches en bij welke functies wij u van dienst kunnen zijn.

 

 

Vervolgens kunt u rechtstreeks contact opnemen met Diana of Jurgen. U kunt natuurlijk ook via onderstaand formulier uw vacature aanmelden.
 

Aanmelden vacature