Wij hebben vacatures in de Zorg en in de Bouw.

Wil jij aan het werk in de Bouw of in de Zorg, dan hebben wij dé vacature voor jou. Werken Bouw-Zorg.nl betekent dat jij een baan krijgt die bij jou past. Doordat wij met iedereen een persoonlijk gesprek plannen, kijken wij naar jouw wensen en zoeken vervolgens naar een baan die bij jou past!

Zorg

Naast de openstaande vacatures zijn we ook altijd op zoek naar zorgmedewerkers voor in onze flexpool. Ook hebben wij mogelijkheden om als herintreder weer aan de slag te gaan én kun je als net afgestudeerde bij verschillende zorginstellingen de nodige ervaring opdoen!

Bouw

Voor in de bouw zijn wij eigenlijk altijd op zoek naar schilders. Dus heb jij een schilderachtergrond en ben jij nog op zoek naar een baan, stuur dan een open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

We zijn ook vindbaar op : Jooble

Recente vacatures:

Vacatures

 

Verzorgende IG detachering voor 24 uur bij Top bedrijf.
Voor mooie organisatie in de regio Deventer zoeken wij een Verzorgende IG voor Detachering met mogelijkheid tot Auto van de Zaak. Voor een grote zorginstelling
Zorg | Deventer | 24 uur | MBO
Bekijk de vacature


verzorgende IG
Vast Flex of Detachering op roosterbasis voor verzorgende IG in regio Raalte met Auto van de Zaak bij de detachering. Als Verzorgende IG op Zorg met
Zorg | Raalte | 24 uur | MBO
Bekijk de vacature


Verzorgende IG met auto van de zaak en voldoende uren?
Werken als Verzorgende IG in Apeldoorn bij mooie afdelingen, op roosterbasis en voldoende uren met mogelijkheid tot een Auto van de zaak. Als Verzorgende
Zorg | Apeldoorn | 28 uur | MBO
Bekijk de vacature

Solliciteren

Vacatures

Heb jij nou een interessante vacature gevonden? Solliciteer dan direct via het reactieformulier bij de vacature!

Inschrijven

Staat jouw vacature er niet tussen, maar wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar een leuke job? Stuur dan jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

Flexpool

Wil je aan het werk voor verschillende zorginstellingen in de omgeving van Deventer, Apeldoorn, Zutphen of Zwolle? Kijk dan tussen de vacatures binnen de zorg óf stuur jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.


Uw contactpersonen

Jurgen van der Scheer
Contactpersoon Sollicitaties & Opdrachtgevers
+31 570 234 026
+31 628 646 456
jurgen@bouw-zorg.nl

Diana van der Scheer
Contactpersoon Administratie & Planning
+31 570 234 026
+31 646 29 6750
diana@bouw-zorg.nl

Petra Wever
Contactpersoon Planning
+31 570 234 026
+31 618 860 700
petra@bouw-zorg.nl

Verhalen van onze medewerkers

Aileen en Sara | Coronabesmetting

Helaas weer een wat minder leuk bericht. Afgelopen week zijn ook Aileen en Sara potentieel besmet geraak met het coronavirus.
Lees verder

Trudy | Besmet met Corona

Dit verhaal komt misschien niet rechtstreeks van Trudy zelf, maar we willen dit toch graag met jullie delen.
Lees verder

Belinda | Vertrouwen doet goed!

Hallo Jurgen en Diana, Ik weet niet of jullie me nog kan herinneren. Door jullie kreeg ik  2 jaar geleden de kans om in Deventer als uitzendkracht niveau 2 te werken en proeven om te kijken of ik zou kunnen werken in de zorg.
Lees verder


Toon alle verhalen