Wat heeft 2019 Bouw-Zorg.nl allemaal gebracht

Oudejaarsdag is altijd een mooi moment om het afgelopen jaar te overdenken en wat een jaar was het voor Bouw-Zorg.nl. We zijn het jaar begonnen met z’n drieën; Diana, Jurgen en Tara. Maar we kregen al snel versterking, want begin januari is Leon bij ons begonnen om Bouw-Zorg.nl beter in de markt te zetten. Samen hebben we onze gehele huisstijl aangepakt en ziet het er inmiddels allemaal een stuk professioneler én mooier uit!

 

Naast de huisstijl en onze communicatie kanalen is ook onze werkwijze professioneler geworden. We hebben onze systemen aangepakt en zijn zelfs verhuisd naar een nieuw kantoor. We zijn erg blij op onze nieuwe stek en kunnen hier, inmiddels met z’n vieren, goed ons ding doen!

 

Vier? Ja, 4! We hebben onze familie nog verder uitgebreid, want ook Petra hoort inmiddels bij ons team. Zij werkt als intercedent om onze medewerkers nog sneller en beter te helpen aan het vinden van leuk werk.

 

Al deze grote stappen hebben ook nog eens een positief effect op het uitzendbureau gehad: We hebben het afgelopen jaar nieuwe, leuke opdrachtgevers erbij gekregen én we zijn verdubbeld in het aantal medewerkers. Dit hebben we te danken aan onze werkwijze. Wij bieden medewerkers maatwerk en persoonlijk contact. Iedereen die bij ons werkt kan namelijk zelf bepalen waar én wanneer hij/zij wilt werken. Dit wordt door onze medewerkers erg op prijs gesteld. Zo erg zelfs dat we een 8,6 hebben gekregen van onze medewerkers! Daarom blijven we ook in 2020 iedereen persoonlijk benaderen, zodat we maatwerk kunnen blijven bieden.

 

Om het jaar goed af te sluiten hebben we ook nog eens een mooie bedrijfsfilm opgenomen. Wanneer je deze kan bekijken? Nou, op 19 januari wordt deze zelfs uitgezonden op SBS6! Daarna zal hij ook op onze website en social media te vinden zijn. Details volgen snel 😉.

 

Al met al hebben we dus een mooi jaar achter de rug met veel hoogtepunten en dit gaan we volgend jaar natuurlijk doorzetten.

 

 

Iedereen die ons hierbij heeft geholpen, bedankt!

Liefs Diana & Jurgen

 


< naar het nieuwsoverzicht