Als ZZP’er aan de slag in de zorg, bij Bouw-Zorg.nl kan het!

Bouw Zorg ZZP

Vanaf heden is het mogelijk om je als ZZP’er aan te sluiten bij Bouw-Zorg.nl. Steeds meer mensen zijn werkzaam als zelfstandige in de zorg en wij willen daar graag bij helpen. Bouw-Zorg.nl opereert al geruime tijd als uitzendbureau binnen de zorgsector. Wij werken samen met de meeste VVT-instellingen in de regio’s Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Zwolle. Wij hebben dus een groot netwerk aan opdrachtgevers. Als ZZP’er kun jij hier van profiteren!

 

Wij werken met een gemakkelijk systeem waarin alle beschikbare diensten zichtbaar zijn, als ZZP’er schrijf je je hier gemakkelijk op in. Daarnaast ondersteunen onze online portalen bij jouw facturatie, zodat je nog makkelijker en sneller je omzet kunt factureren. Dit betekent dat je al binnen 2 weken je facturen betaald kunt krijgen.

 

Omdat er binnen de zorg 24 uur per dag gewerkt wordt, werken wij met twee tarieven. We maken samen afspraken over een dag- en avondtarief en een nacht- en weekendtarief. Daarnaast rekenen wij géén bemiddelingskosten, dus zo houd je er nog meer aan over.

 

Sluit je dus vandaag nog aan bij Bouw-Zorg.nl en profiteer van al onze voordelen:

  • Gebruik maken van ons uitgebreide netwerk
  • Makkelijk systeem om diensten in te plannen
  • Automatische facturering via Bouw-Zorg.nl
  • Ruime ervaring met ZZP’ers
  • Rekenen met twee tarieven
  • Géén bemiddelingskosten

 

Neem voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Jurgen.

Jurgen van der Scheer
Contactpersoon Bouw, ZZP'ers, Opdrachtgevers & Administratie
+31 570 234 026
+31 628 646 456
jurgen@bouw-zorg.nl

 


< naar het nieuwsoverzicht