Goed nieuws!!! Besmettingen in verpleeghuizen dalen door Vaccinaties

Als specialist in personeel voor de ouderenzorg en verpleegzorg heeft Bouw-Zorg.nl personeelsdiensten BV vol ingezet op het aanbieden van de mogelijkheid tot vaccinatie van onze medewerkers. Het voelt goed om dan het onderstaande nieuws in het AD te kunnen lezen. 
 

 

Effect vaccineren zichtbaar: besmettingen in verpleeghuizen dalen

Het aantal coronabesmettingen in verpleeghuizen is flink afgenomen. Tijdens de piek in december lag het aantal besmettingen geregeld boven de 400 per dag. Afgelopen week lag het gemiddelde per dag op 90. Dinsdag werden slechts 45 nieuwe besmettingen vastgesteld, het laagste aantal sinds eind september. Daarmee wordt volgens het RIVM het effect zichtbaar van de vaccinaties. Lees hier het hele artikel.

Bron: AD , Annemieke van Dongen 24-02-21, 16:18

 

Wij zijn blij te kunnen melden, dat veel van de tekorten in personeelsbezetting van Zorginstellingen in de regio Apeldoorn mede door inzet van onze medewerkers minder nijpend zijn geworden. Dit vult ons met trots, maar wij hebben nog niet alle bedrijven als opdrachtgever en wij hebben nog mogelijkheden om in de regio Apeldoorn te ondersteunen bij het vullen van de openstaande diensten. Wij doen hierbij een oproep naar Zorgorganisaties op de lijn Apeldoorn - Zwolle om zich te melden als er tekorten in de personeelsplanning zijn. We helpen u zeer graag.


< naar het nieuwsoverzicht