Vaccinaties tegen Corona

Als Bouw-Zorg.nl personeelsdiensten BV houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten. We zijn overtuigd dat de start van de vaccinaties tegen Corona goed nieuws is!

 

We onderschrijven een veilige werkomgeving en veiligheid voor de cliënten die we in de zorg met elkaar verzorgen. We vinden dan ook dat iedereen zo gezond en veilig mogelijk moet kunnen leven. Daarvoor moeten we met elkaar corona onder controle krijgen. Als iedereen zich laat vaccineren krijgen we dit sneller voor elkaar. 

 

Hiervoor is goede informatievoorziening het allerbelangrijkste. De medewerkers in de ouderenzorg en essentiële beroepen krijgen voorrang bij het vaccineren. Dit is noodzakelijk omdat deze niet alleen de verantwoordelijkheid voor hun zelf, maar ook zeker voor anderen hebben. Dit is ook wat de Zorg doet, Zorgen voor anderen.

 

We hebben vanuit onze opdrachtgevers en de overheid de onderstaande informatie gekregen. Kijk alsjeblieft niet naar andere bronnen, ondanks dat we begrijpen dat er angst voor het vaccineren is. Blijf nuchter en bedenk dat anderen afhankelijk van je zijn voor zorg, ouderschap, vriendschap en algemeen welzijn.

 

We doen hierbij een oproep om je te laten vaccineren als je die kans krijgt.

 

bestanden in PDF: 

vaccinaties met Pfizer
RIVM vaccinaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


< naar het nieuwsoverzicht